Alla har en historia att berätta.
Välkommen till en vecka fylld av berättarkraft och lyssnarglädje!

Nu jobbar vi hårt för att göra en ännu bättre berättarfestival 19-25 april 2010. Det behöver inte innebära att vi ökar i omfattning i första hand, utan vårt mål är att förädla det som var bra redan vid premiärfestivalen. Ännu högre kvalitet alltså. Det innebär bland annat att vi vill nå målgrupper som kanske inte var så uppmärksammade 2009, exempelvis ungdomar. Vi vill också utveckla samarbeten för att fler arrangörer ska bli aktiva.Och så vill vi förstås erbjuda en fantastisk berättar- och lyssnarupplevelse!

Vill du se programmet dag för dag – klicka på önskad festivaldag i menyn till vänster. Du kan också ladda ner programtidningen som pdf här.

Veckan kommer att bjuda på glädje och sorg, dramatik och ­humor, tradition och nytänkande för alla generationer. I programmet finns teater, seminarier, berättarcaféer, öppen scen, workshops, berättarverkstad, musik, litterärt berättande, sagostunder, nostalgidans, premiärer, stipendiefinal och mycket mera.

Biljetter: Väldigt många programpunkter är helt kostnadsfria. Till program med entréavgift börjar biljetterna säljas 26 mars i receptionen Nordanå, tel 0910-73 55 10, på Turistbyrån tel 0910-45 25 15  och på ticnet.se

Programmet från 2009 kan laddas ned här.